2017. április 16., vasárnap

Carbonara

 

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
15dkg sonka
Zsíradék
10dkg grana padano sajt
Tészta

Elkészítés:
Felteszed a tésztát főni. (Én most teljes kiőrlésű orsóval ettem). A felkockázott hagymát megdinszteled a zsíradékon (jelen esetben szőlőmagolajon), majd megpirítod rajta a felkockázott sonkát. Sózod-borsozod, bár a mi sonkánk olyan sós volt most, hogy a sózás ki is maradt). Leszűröd a tésztát, de a főzőlevet nem öntöd ki. Amikor összepirult a tészta a többi hozzávalóval, hozzáteszed az apróra reszelt sajtot, ráöntesz a főzőléből, végül beleütöd a tojásokat. Összerottyantod és készen van. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése