Aki járt már Ikea kajáldában, és kóstolta a lazacos wrap-ot, az sejti miről beszélek. Barátnőmnél ettem először a házi verziót, és nagyon ízlett (köszi Zizike). Picit tovább gondoltam, hogy lehetne reformabbá tenni.
Hozzávalók:
100 g füstölt lazac
2 ek mustár
1 ek méz
néhány csepp citrom
kapor
paradicsom
jégsaláta
újhagyma
füstölt sajt
néhány tönköly palacsinta
Először megsütöttem a tönköly palacsintákat, az itteni recept szerint.
A krém, amit vagy a lazacra, vagy a palacsintára lehet kenni mustárból, mézből, citromból és kaporból áll. A jégsalátát és a vékonyra szelt paradicsomot szoktam alulra tenni (a képen látható épp sárga paradicsomból készült) erre helyezem a hagymát, majd rá a lazacot, végül a füstölt sajtot és összekerem, majd félbevágom.
Gyorsan megvan, és 3 tekercsből egy férfi is jól lakik! :)
Itt épp tzazziki van még a tányéron, ami teljesen elhagyható mert más ízvilág :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése