2011. március 3., csütörtök

Tonhalas-paradicsomos tészta

Igazából hívhatnám konzerv kajának is. :D
2 konzerv tonhal 
1 dob konzerv paradicsom (140g-os)
fél dob. konzerv kukorica
olívaolaj
só, bors
bazsalikom
oregano
tk tönkölytészta, vagy durumtészta

Az olívaolajon kicsit megpirítom a tonhalat, sózom, borsozom,  majd ráöntöm a paradicsompürét, és hozzákeverem a kukoricát. Egy ideig főzöm együtt, majd a kifőtt tésztával is összeforgatom. Ha lett volna itthon lilahagyma, biztos azt is teszek bele! :) Érdekes lehet még nem paradicsomosra elkészíteni, hanem citromosra, vagy sajtszószosra. Majd még próbálkozom. :) 

1 megjegyzés:

  1. Anettal kipróbáltuk (egy kis gombával is megspékelve) és naaaaaaaaaaagyon fini lett. Másik nagy előnye, hogy pofonegyszerű és gyorsan megvan. Köszi a receptet! :)

    VálaszTörlés