2011. január 10., hétfő

Hússaláta

megj: azért jó, mert gyors, és maradék-újrahasznosító. Én a húsleves megmarad csirkéjét tettem bele :) bocs a mennyiségek vicces fogalmazásáért :P

egy adaghoz:
5-1o dkg hús (ízlés szerint)
1 jó marok kukorica
kb. 1o cm póréhagyma (zöldebb fele)
kb. 1o cm kígyóuborka
kb 1,5 dl tartármártás
A hozzávalókat - amit kellett apróra vágtam - összekevertem, és nyakon öntöttem a tartárral, teljes kiőrlésű kétszersülttel remek ebéd lett. A tartármártás nálam így készül: : só-bors-12%-os tejföl - kb. 3 ek -  light majonéz - kb. 2ek -, kevés mustár, pici édesítő, pici citromlé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése