2011. január 7., péntek

Szendvicskrém

megj: hűtőtartalomból és kedvből indultam ki, és nagyon finom, gyors harapnivaló lett belőle! :)
 
4-5 szelethez:
1/3-ad kígyóuborka 
light "cottage cheese"
póréhagyma
só, bors
1 főttojás
 1o-12 szem olivabogyó
A fentieket felkockáztam és összekevertem, mivel a "cottage cheese" nem csak darabos, de van krémesebb leve, nem öntöttem rá mást, csak fűszereztem. Teljes kirőrlésű ropogós szelet volt otthon, ezekre halmoztam rá a feltétet.




Készült olyan verzió is, amikor alákentem egy kis paradicsomos pesztót, és úgy jött rá a feltét, így még finomabb volt, kiemelte az ízeket. Sőt, néhány szelet jalapeno-t is tettem egyik-másik tetejére, m. szeretem az erőset! :) Szabadon variálható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése