2010. december 11., szombat

Mézes-mustáros csirke


1 fej vöröshagyma
0,5 kg csirkemell felkockázva
5 ek méz
3 ek mustár

bors
rizs
1-2 db tojás
tejföl a tálaláshoz

Olajon megdinszteled a hagymát, majd azon megpirítod a csirkemellet. Sóval, borssal fűszerezed. Mikor majdnem kész, hozzáöntöd a mézzel elkevert mustárt. Felforralod, még kér percig hagyod összefőni.
Közben a rizst elkészíted, tojást megsütöd. Tálalás ízlés szerint.

A fenti recpet szabadon variálható zöldségekkel, az alábbi képen 1 db kápia paprika és 1 db cukkini került még a majdnem kész 2o dkg husihoz, együtt párolódtak, és a végén kapta a mustáros-mézes öntetet, így nézett ki:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése