2010. december 13., hétfő

Diós mikrós

Sütés előtt

Sütés után

Sütés után kiborítva (pótolni kell a lekvárt, mert eléggé felszívódik, de képez magának helyet)

Jó étvágyat!
3 ek zabpehelyliszt
4 ek tej
2 ek olaj
4 ek durvára vágott dió
3 ek xilit
1 ek citromlé
1 tojás
fahéj ízlés szerint
tetejére lekvár pöttyök 

A hozzávalókat a sütésre szánt edényben evőkanállal összekeverem, a végén lekvárpöttyöket teszek rá. (Jelen esetben saját kezűleg xilittel eltett itthon termett eperből készült lekvárt használtam, de szoktam diabetikus lekvárt is használni). 750 watton 7 perc alatt készre sütöm a mikróban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése