2010. december 11., szombat
Egér torta
zabkorpás piskóta hozzávalói
2-3 db banán
2 dl növényi tejszín
kókuszreszelék
1 cs főzős puding
3-4 ek xilit, nyírfacukor vagy nádcukor
4 dl tej
Megsütök egy zabkorpás piskótát kerek tortaformában. Ha kihűlt, kivágok belőle egy vízcsepp formát, amekkora csak kifér. A kerek részében vályok egy nagy lyukat, ahova a megfőzött pudingot beleöntöm. Mikor megszliárdult, banánkarikákból gúlát építek rá, ez lesz a háta. Felverem a habot, és bevonom az egészet. Megszórom kókuszreszelékkel szőr gyanánt. A szemének én két szem ribizlit raktam, a farka kakaópor, az orra dió, a bajusza fogpiszkáló. És ami nekem csak utólag jutott eszembe: a fülének egy-egy karika banán. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése