2010. december 22., szerda

krémsajtos-zöldséges tonhal

1 konzerv tonhaltörzs
1 cukkini
1 vöröshagyma
darabka póréhagyma
1 kápia paprika
fél doboz (1oog) natúr krémsajt
fűszerek: fokhagymagranulátum, fehérbors, só
1 ek olivaolaj
Az olajon megpárolom a v.hagymát, majd hozzáadom a felkockázott cukkinit, paprikát, póréhagymát. Fűszerezem. Ha szükséges a párolás végett egy kicsi vizet öntök alá. Mikor félig kész, hozzáadom a lecsöpögtetett villával széttördelt tonhalat, és együtt párolom tovább. Mikor kész, összekeverem a krésmsajttal, és összeforralom. Én teljes kiörlésű ropogóssal ettem, ill. a tetejére kis parmezánt szeltem (tömb volt otthon) nagyon fini lett, a hugom is kunyizott belőle - az pedig ritka... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése