1 cs főzős vaníliás pudingpor
5 ek xilit
8 ek zabkorpa
1 l tej
250 ml tej
100 g cukor
½ citrom leve és héja
1 cs. vaníliás cukor
250 g liszt
1 cs. sütőpor
1 mk szódabikarbóna
6 ek olaj
1 cs főzős csokipuding
0,5 l tej
3 ek xilit
fagyasztott meggy, vagy meggybefőtt
Ez egy elszúrt süti következménye. :) A piskótám olyan vacak lett, hogy a végén ezt találtam ki. Egész jó végeredménye lett. :D
Tehát sütsz egy tönkölypiskótát. Elszúrod. :) Ezért csak darabokban tudod majd használni.
Készítesz egy zabkorpás krémet, mint amilyet a zabkorpás kehelyhez kell.
Azt beleöntöd a tortaforma aljába, ráteszed az elszúrt piskóta morzsáit, darabkáit, cafatjait.
Végül az egészet leöntöd egy adag csokipudinggal, aminek a tetejére szórt meggyek kellőképp belesüllyednek a pudingba. :) Hűtőbe teszed, és amikor jól meghűlt, szeleteled. Kicsit óvatosan kell vele bánni, de az íze nagyon jó! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése