2010. december 11., szombat

Somlói





1 cs főzős vaníliás puding
1 cs főzős csokipuding
6 ek xilit
durvára vágott, cukrozott dió
rumaroma

Készítek egy zabkorpás piskótát
Míg a tészta sül, egymás után elkészítem a pudingokat. Csomómentesre keverem a pudingport a cukorral és a tejjel.  700 watton 2,5 percre beteszem a mikróba, akkor megkeverem, és újabb 2,5 percre visszateszem.
Egy tálba alulra öntöm a vaníliás pudingot, rádarabolom a sütit, meglocsolom a rumaromával, arra szórom a cukros diót, végül a csokipudingot is ráöntöm. Mikor eléggé kihűlt, beteszem a hűtőbe.


megj: A lenti változat búzakorpával készült, és így is nagyon finom volt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése