2010. december 25., szombat
Zacskós hús
1,5 kg hártyázott karaj
2 kg krumpli
3-4 fej vörös és lilahagyma vegyesen
kevés olaj
fokhagyma
só
bors
Mivel ez a hús igen sovány, és az elkészítéshez szinte alig kell olaj, ezt is egészségesnek tartjuk. :)
A karajt fél centinként igen mélyen barázdáljuk. A barázdák közé szórjuk a sót-borsot, valamint a fokhagyma is ide kerül.
A zacskó aljára nagyon kevés olajra rákarikázzuk a hagymát, majd tetszés szerint a krumplit. Megsózzuk, összerázzuk. Ennek a tetejére kerül a fűszerezett hús. 2,5- 3 órán át 160 fokon hőlégkeverésen sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése